måndag 29 maj 2017

Operation dagsverke

En mycket nöjd koordinator gör dubbeltumme upp för högstadiets Operation dagsverke. Eleverna har på många olika sätt arbetat, hjälpt till med vad de kunnat, under en skoldag i maj med syfte att samla in pengar till Banarengskolans arbete.
På skylten som satt uppe i skolmatsalen stod det 16500:- insamlat. Det visade sig inte räcka, under eftermiddagen rasslade det till insamlingsbössorna och slutsumman landade på otroliga 19000:-

Tack så mycket alla härliga ungdomar och tacka alla föräldrar och andra inblandade. Pengarna kommer att satsas på klassrumsrelaterat underhåll och inköp. I vissa av Banarengs klassrum saknas en så enkel sak som skrivtavlor. Lägg där till minst 40 elever i varje klassrum.

Den stora utmaningen för Banarengskolan är framförallt de stora klasserna. Där kan aldrig våra insamlingar hjälpa. Men, vårt stöd kan ändå göra skolan bättre, säkrare och roligare för eleverna där. Genom åren har vi kunnat åstadkomma mycket. Såsom fungerande internet med wifi, säkerhetsgrindar, skolköksrenovering, laptops till huvudlärarna, kopiatorer, asfaltering av lekytor och den stora satsningen på soltaket över samlingsytan som används dagligen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar